google.com,pub-3226224778225954, DIRECT, f08c47fec0942fa0

NOVA RECESIJA JE PRED VRATIMA I HRVATSKU ĆE POGODITI KAO NAJŽEŠĆI TORNADO!

Tijekom većeg dijela prošle godine brojni su svjetski i domaći ekonomski stručnjaci i analitičari više ili manje tiho ili nešto glasnije najavljivali novi svjetsku krizu i recesiju za 2021. godinu. Svi su oni već tada upozoravali da će ta nova recesija biti puno žešća od one koja je svijet pogodila 2008. Godine, a pred sam kraj prošle godine te u prvim danima ove pojavili su se i oni koji tvrde da će se ona dogoditi ranije, točnije, upravo u 2019. godini te da je već započela.
Budući da se Hrvatska još nije oporavila niti od one prethodne recesije te da se još uvijek nismo vratili niti na onaj životni standard od predrecesijskog razdoblja prošle krize za našu bi zemlju ova nova recesija mogla značiti, a vjerojatno i hoće, potpuni financijski krah.
Naime, osim što se do kraja nismo oporavili od prošle recesije u Hrvatskoj nismo proveli niti nužno potrebne reforme, a u međuvremenu nam se dogodio slučaj Agrokor, čije posljedice ćemo tek osjetiti, brodogradnja nam je pred potpunim kolapsom, zdravstvo smo vratili u Srednji vijek, zemlja se trese od bezbrojnih afera i okovana je korupcijom, političkom i svakom drugom, egzodus iz zemlje poprima sve veće razmjere kao i demografska katastrofa, po rastu BDP-a zaostajemo za svim zemljama EU-e i jedino što u ovoj zemlji raste jest birokracija koja je i ranije bila ogroman financijski teret.
Dakle svi oni koji se nadaju da će hrvatskim građanima 2019. godina biti bolje od prethodne ili posljednjih nekoliko godina zapravo žive u zabludi i ne žele se suočiti s istinom i ta će ih istina na kraju udariti u glavu puno žešće nego su se tome nadali jer, ukoliko vam još uvijek nije jasno, prosvjedi širom Europe se ne događaju zato što je nekome dosadno, ne, oni se događaju zato što su svi ostali europski narodi neusporedivo pametniji od nas u Hrvatskoj i već sada vide u kojem smjeru ih vode njihove političke elite koje se iz dana u dan sve više mentalno i financijski odvajaju od svojih naroda i žive u nekom drugom svijetu i svemiru ne obazirući se na porast broja siromašnih i obespravljenih. Razni oblici diktature, apsolutizma i totalitarizma polako se šire cijelom Europom i narod to kao upravo to i takvo zlo polako i prepoznaje, svugdje osim u Hrvatskoj u kojoj je mentalni sklop građana u velikoj većini još uvijek baš tamo gdje nam je i zdravstvo, negdje u Srednjem vijeku.

Više:  S osmjehom na licu Plenković i Zločinačka organizacija HDZ na dnevnoj nas bazi prave budalama poručujući; "Ne možete nam ništa!".

You may also like

PODRŽITE NAS