OD PRVOGA SAM DANA TVRDIO DA JE ONA KOJU NAZIVAMO “TO” OPASNOST ZA HRVATSKU ALI I CIJELU REGIJU!

Pišući posljednjih godina o onoj koju nazivamo „TO“, sve one koji možda nisu pratili moje tekstove posljednje četiri i pol godine kao i one koji ih redovito prate, podsjetiti ću da sam od prvoga dana ukazivao i upozoravao da je ta žena čisto nepatvoreno ZLO i da s njom na čelu države i sve nas očekuju još teži dani i unutarnje podijele koje će poslije biti jako teško ispraviti, a nije isključeno niti to da će nas upravo ona uvesti u neki od novih oružanih sukoba, u zemlji ili okruženju, kojima će upravo ona biti praktično izravan razlog i krivac.
Prvo čega se trebamo prisjetiti kada je u pitanju ona koju nazivamo „TO“ jest trenutak kada se ona vratila na hrvatsku političku scenu jer, na nju ju je vratio tadašnji predsjednik Zločinačke organizacije HDZ-a, Tomislav Karamarko zajedno sa ostalim političkim strankama desnice i krajnje, pa čak i ultra-turbo i supersonične desnice, uglavnom s predznakom HSP.
Od prvoga trenutka svog zasjedanja na prijestolje ona koju nazivamo „TO“ posve je jasno pokazala svoje desničarsko opredjeljenje već u onoj svojoj toliko puta kasnije ponovljenoj izjavi; „Kome se ne sviđa u Hrvatskoj slobodno može otići!“.
Bila je to izjava koju su nakon toga ponovili i brojni drugi članovi desnice i krajnje, pa čak i ultra-turbo i supersonične desnice, uglavnom s predznakom HSP, pa i brojni članovi Zločinačke organizacije HDZ-a među kojima i današnji potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan Vaso Brkić.
Gotovo istodobno počeli su i ratovi oko nadzora nad represivnim aparatom i obavještajnim službama, pa je sve krenulo od smjene tadašnjeg šefa SOA-e Dragana Lozančića koji je iz nekih razloga baš bio trn u oku one koju nazivamo „TO“.
Obavještajne službe i paraobavještajno podzemlje u središte pozornosti ipak dolaze tek tijekom 2018., negdje od afere HOTmail, pa zatim one SMS te smjene savjetnika u Uredu one koju nazivamo „TO“ Mate Radeljića. Zanimljivo ali i vrlo vjerojatno je u svim tim slučajevima i to da su mnogi odmah zaključili kako sa svim tim aferama ona koju nazivamo „TO“ ima itekakve veze kao uostalom i da je upravo zbog svega toga smijenjen i Radeljić koji je kasnije tvrdio, tvrdi i danas, da mu je SOA prijetila ubojstvom ukoliko u javnost iziđu škakljive pojedinosti o onoj koju nazivamo „TO“.
Posljednjih dana svjedoci smo toga da postoji mogućnost da svjetlo dana ugledaju škakljive i kompromitirajuće fotografije i video snimci u kojima ona koju nazivamo „TO“ ima noseću, točnije, glavnu ulogu, a tu je sada i najnoviji špijunski skandal s kojim se ponovno izravno povezuje upravo ona.
Da, posve očekivano, iz Ureda, ali sama ona koju nazivamo „TO“ sve te optužbe negiraju i nazivaju podmetanjima i političkim igricama ali je zapravo činjenica da je još na samom početku svoga mandata ona koju nazivamo „TO“ u više navrata izjavila da je BiH okupljalište islamskih ekstremista te se cijelo vrijeme miješala u unutarnju politiku te zemlje, jasno, pod krinkom velike brige za hrvatski narod koji se i iz te zemlje iseljava.
Upravo zbog tog njenog miješanja u unutarnju politiku BiH davnih sam dana ukazao i upozorio na to da bi tim svojim upornim agresivnim stavovima prema svemu onome što se zbiva u BiH ona koju nazivamo „TO“ vrlo lako mogla postati glavni i izravni krivac ukoliko u toj zemlji dođe do novog oružanog sukoba između tri konstitutivna naroda te da će, ukoliko do tog sukoba dođe, to dovesti do novog sveopćeg rata u cijeloj regiji u koji će bez ikakve sumnje biti uključena i Hrvatska.
Kako sada stvari stoje, svi su izgledi da sam ama baš u svemu bio u pravu, a u kojoj mjeri će se moje tvrdnje i predviđanja u konačnici pokazati točnima, tek ćemo vidjeti?.

Više:  HRVATICE I HRVATI, GRAĐANI OVE ZEMLJE!, BUDITE PRIPRAVNI! HRVATSKA ĆE OVE GODINE EKSPLODIRATI!

You may also like