Ova zemlja je pretvorena u čistu smijuriju i za..b..c..u! Hajdemo se onda svi za..b..a.i do JAJA! Izaberimo Avu Karabatić!

Čekali smo čekali i napokon dočekali, u razmaku od samo nekoliko dana svoju su kandidaturu za predsjedničko prijestolje javno objavile aktualna predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarović i moja osobna favoritkinja, starleta, ma što god to značilo i bilo, Ava Karabatić.
U ovom tekstu biti ću vrlo kratak. Sama pomisao na kandidaturu, a zatim i kandidatura Ave Karabatić za predsjedničko prijestolje samo po sebi je pokazatelj do čega su trenutne vladajuće strukture ove zemlje dovele Hrvatsku i njene građane.
Naime, iz kandidature Ave Karabatić posve je evidentno da je ova država i definitivno jedna velika smijuruja i zajebancija, a upravo to je i jedan od razloga zbog kojega će upravo Ava Karabatić na izborima dobiti moj glas jer, pa kada se već zajebavamo hajdemo se onda zajebavati do jaja.
Ostali razlozi zbog kojih moj glas ide Avi Karabatić su slijedeći; neusporedivo je mlađa, ljepša i zgodnija od aktualne predsjednice i ono što je možda i najvažnije, žena je nemjerljivo glupa i unatoč tome što to nije nimalo lako biti, mislim da je čak i gluplja od predsjednice koju imamo trenutno.
Ipak, kako ne bismo brzali, niti ja osobno, niti vi, pričekajmo i strpimo se još malo jer nakon kandidature Ave Karabatić i aktualne nam predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović nije isključeno da će svoje kandidature istaknuti još neke osobe iz javnog života Hrvatske sličnih ili čak istih karakternih osobina poput njih dvije, recimo Tina Katanić, Nives Celzijus, Vlatka Pokos i mnoge druge jer, kako sam već napisao, aktualna vlast ove zemlje od Hrvatske je napravila čistu smijuriju i zajebanciju, pa kada je tomu već tako zašto bi se zajebavali samo oni, hajdemo se svi zajedno zajebavati do jaja.

Više:  PRED NAMA SU DVA TJEDNA PRODAJE MAGLE I ČISTOG ISPIRANJA MOZGA U PROGRAMU HRT-a.

You may also like