POLITIČKO I PARLAMENTARNO NASILJE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE HDZ-a VODI HRVATSKU U KAOS! Noćašnja zbivanja u Hrvatskom saboru samo su posljedica upravo toga nasilja koje traje već predugo.

Eh da, ukoliko uzmemo u obzir, a moramo, sve ono što se u Hrvatskom saboru događa već jedno prilično dugo vremensko razdoblje ono što se dogodilo noćas s članovima Živoga zida Ivanom Pernarom i Branimirom Bunjcem je nešto što se kad-tad moralo dogoditi, dakle, bilo je za očekivati, no, tome nije kraj, dogoditi će se i puno gore stvari od ovih noćašnjih.
Mediji su danas puni izvješća o još jednom iznošenju Ivana Pernara iz sabornice te raznih interpretacija, opravdanja ali i osuda prijetnji koje je Branimir Bunjac uputio pripadnicima Saborske straže te se ja stoga time uopće neću niti baviti jer, hm, niti sam ne znam koliko sam puta u svojim tekstovima ukazao i upozorio da će se tako nešto neminovno dogoditi jer, vjerovali ili ne, to što se dogodilo je samo POSLJEDICA, a svaka posljedica mora imati i svoj UZROK.
Dakle, UZROK svega ovoga je POLITIČKO I PARLAMENTARNO NASILJE koje nad kompletnom oporbom već prilično dugo provodi Zločinačka organizacija HDZ, točnije, njihov predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, potpredsjednici Željko Reiner i Milijan Vaso Brkić te često puta i potpredsjednik iz redova manjina Furio Radin.
Naime, navedeni pripadnici Zločinačke organizacije imaju dvostruka mjerila kada je u pitanju Poslovnik o radu Hrvatskoga sabora i primjeni njegova pravilnika te zbog povrede poslovnika redovito kažnjavaju, oduzimaju riječ i iz sabornice istjeruju članove oporbenih stranaka, a na drugoj strani to uredno toleriraju članovima svoje zločinačke horde i podupirućim šupcima iz HNS-a, manjincima i onima iz Kluba MB 365.
Jučerašnja i noćašnja rasprava bila je primjer upravo toga jer se raspravljalo o Interpelaciji o radu Vlade RH i ne provođenju strukturnih reformi, a članovi zločinačke horde u svojim su replikama i istupima uporno sa zadane teme skretali na temu rada Vlade RH iz vremena kada je premijer bio Zoran Milanović što je očigledno skretanje s teme i kršenje poslovnika ali im za to predsjedavajući nisu dodjeljivali opomene niti im oduzimali riječ.
Na drugoj strani, gotovo sve oporbene stranke u raspravi su rad aktualne Vlade RH ali i samo funkcioniranje današnjeg HDZ-a povezivali s radom iz vremena kada je premijer RH i predsjednik HDZ-a bio Ivo Sanader te su u tu svrhu koristili i jučerašnju pravomoćnu presudu protiv Sanadera po kojoj je on proglašen krivim i osuđen na šest godina zatvora, a osim toga mora još i vratiti 17 milijuna kuna.
Stajališta sam da oporba povezivanjem Sanadera s današnjim HDZ-om nije kršila poslovnik budući, kako su i oni samo na to stalno ukazivali, današnji HDZ u Hrvatskom saboru ima iznimno puno onih koji su i u vrijeme Sanadera zauzimali vrlo važne pozicije u Vladi RH, saboru i vrhu stranke, dakle, ta veza i poveznica doista postoji i danas i na nju oporba ima pravo ukazati kada se govori o radu Vlade RH i provođenju ili u ovom slučaju, ne provođenju, strukturnih reformi.
Da ne duljim dalje zaključiti ću sa slijedećim, iznimno je potrebno da svi zajedno shvatimo samo slijedeće, noćašnji događaji su samo posljedica, a uzrok te posljedice leži u tome da premijer RH Andrej Plenković, ministri u Vladi RH, predsjednik i potpredsjednici Hrvatskog sabora te saborski zastupnici iz redova Zločinačke organizacije HDZ-a već prilično dugo nad svim oporbenim zastupnicima vrše političko i parlamentarno nasilje, koje sam već opisao, te da ih redovito ponižavaju i omalovažavaju na način da ih ismijavaju te nazivaju pogrdnim imenima, malim miševima i cirkusantima.
Da, danas su mnogi skočili u želji da osude ponašanje i prijetnje koje je izrekao zastupnik Živoga zida Branimir Bunjac i pri tome su vrlo brzo zaboravili na ponašanje ministra obrane Damira Krstičevića kada je vrišteći i plačući bacao makete zrakoplova te na nasrtaj premijera RH Andreja Plenkovića na zastupnika MOST-a Nikolu Grmoju u prosincu prošle godine te na obilje uvreda koje su saborski zastupnici iz redova zločinačke horde nekažnjeno uputili na račun oporbenih zastupnika u čemu obično prednjače Culej, Đakić i njima slični zatucani primitivci, zaostale sirovine i kreteni koji ne znaju zbrojiti dva i dva niti sastaviti dvije suvisle rečenice dok se svi ostali iz istih zločinačkih redova svemu tome nadmeno i bahato smiju svjesni svoje trenutne nedodirljivosti.
Ipak, nije niti za sve njih iz redova Zločinačke organizacije HDZ-a baš tako ružičasto kako se njima u ovome trenutku možda čini jer, nezadovoljstvo oporbe i građana je sve veće, ono iz dana u dan raste i raste, pa nije teško pretpostaviti kako će vrlo brzo ono što je danas verbalno uskoro prijeći u fizičko te se nakon toga preliti i na ulice hrvatskih gradova, a kada se to dogodi, e onda ćemo svi imati prigodu vidjeti koliko su doista veliki i hrabri svi ti krkani predvođeni svojim Velikim vođom, CARE I BOGOM Hrvatske, premijerom Andrejem Plenkovićem.
U prilog tome govore mnoge izjave čelnika oporbenih stranaka, pa i sve one današnje iz redova Živoga zida kao i ona samoga Branimira Bunjca koji je na svom facebook profilu napisao;
„Milijan Brkić je noćas, po tko zna koji put, poslao saborsku stražu da silom izbaci zastupnika Pernara iz sabornice.
Zasmetalo ga je što se govorilo o presudi Ivi Sanaderu, bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a, koji je krao i zato osuđen na 6 godina zatvora.
Iz nekog razloga straža je nasrnula i na mene i otela mi mobitel iz ruke iako su u tom trenutku svi zastupnici snimali incident.
Potom su doslovno počeli savijati ruke i gušiti zastupnika. U strahu za zdravlje kolege intervenirao sam da ga zaštitim.
Za to vrijeme je Brkić, koji je sve to zakuhao, kukavički pobjegao iz sabornice.
Možda u HDZ-u misle da će se nasiljem riješiti svoje loše savjesti kako bi i dalje sve nastavili po starom, ali Živi zid je jednostavno rečeno nepokoran i takvi ćemo i ostati.“.
Dragi građani i narodi Republike Hrvatske, pripremite se, dolazi vrijeme kada ćemo morati uprljati ruke da bismo svoju zemlju oslobodili od ZLA, oslobodili od okupacije i stiska Zločinačke organizacije HDZ-a koji nas uništava i guši već gotovo 30 godina!.

Više:  NOVA RECESIJA JE PRED VRATIMA I HRVATSKU ĆE POGODITI KAO NAJŽEŠĆI TORNADO!

You may also like