PONOVNO SE ŠUŠKA O ŠKAKLJIVIM I KOMPROMITIRAJUĆIM FOTOGRAFIJAMA I VIDEO SNIMCIMA NA KOJIMA GLAVNU ULOGU IMA ONA KOJU NAZIVAMO “TO”.

Mnogi od vjerojatno će se prisjetiti da sam u nekoliko svojih tekstova najavio kako će vjerojatno vrlo brzo u javnost doći prljavo rublje vezano uz onu koju nazivamo „TO“ te da će ono biti korišteno kako bi je se u kampanji za novi predsjednički mandat što više zablatilo i diskreditiralo.
Iako je prava, službena predizborna kampanja još prilično daleko čini se da su pojedinci i pojedine političke opcije već krenule u napad i da će se ona koju nazivamo „TO“ s tim prljavim rubljem morati suočiti puno ranije nego se mislilo jer u novom broju NACIONALA kažu;
„Prije nekoliko dana od visokog političkog izvora bliskog Uredu predsjednice, ali i vrhu HDZ-a, NACIONAL je doznao da sasvim sigurno postoje snimljene fotografije, a vrlo vjerojatno i video materijali koji su sačuvani i pripremljeni za pokušaj kompromitacije hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Poznato je gdje su oni nastali, ali i tko ih je mogao snimiti. Štoviše, riječ je o vrlo uskom krugu ljudi koji su prisustvovali diskretnim večerama u elitnim zagrebačkim restoranima, a potom i zatvorenim zabavama na kojima su nekim uzvanicima popustile „kočnice“. Zahvaljujući tim osobama iz predsjedničine blizine, jedna javnosti inače nepoznata zabava u državnoj rezidenciji poprimila je oblik privatnog derneka.“.
Dakle vrlo brzo spomenute bi fotografije, ali i video materijal, mogli ugledati svjetlost dana i osvanuti na naslovnicama medija ali se i širiti društvenim mrežama što sasvim sigurno neće niti malo biti ugodno za onu koju nazivamo „TO“, no, i ona sama morala je biti svjesna da će do toga jednoga dana doći.
Inače, i osobno sam jednom prigodom pisao, u vrijeme dok sam radio u jednom drugom mediju, o određenim navodnim događajima na pojedinim „zabavama“ koje je uglavnom organizirao i plaćao Zdravko Mamić s kojih navodno postoje navodne fotografije i video snimci na kojima je nazočna bila i ona koju nazivamo „TO“, a na kojima su pojedine uzvanice pokazale svoju iznimno raspuštenu, raskalašenu i raspuštenu prirodu skačući i plešući na stolovima te se ponašajući poput pravih balkanskih „kavanskih pevaljki“, trgajući tom prigodom sa sebe odjeću vrišteći „Jebite me, jebite me, jebite me SVI!“.
Ukoliko u svemu tome ima istine, a navodno ima, što sada piše i NACIONAL, onda bi onoj koju nazivamo „TO“ možda ipak bilo pametnije da odustane od utrke za drugi mandat jer će se u protivnome doista morati suočiti sa stvarima koje ni za koga nisu nimalo ugodne.

Više:  Građani izražavaju ogromno nezadovoljstvo zbog ministrice Žalac! Hoće li ovo biti njen kraj?

You may also like