Privatnost

Korištenjem sadržaja ovog bloga, korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovog bloga, te prihvaća koristiti sadržaj ovog bloga isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Spectator poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz registracije, te ostale podatke o korisniku, Spectator neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Spectator može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja bloga. Ove podatke Spectator koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao blog i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Komentiranje

Komentar je na Spectatoru besplatan. Komentari koje korisnici postavljaju na blog Spectatoru moraju biti civilizirani i pristojni.

Ne dozvoljavaju se uvredljivi ili pogrdni komentari, koji nisu konstruktivni i pristojni ili koji se postavljaju s namjerom izazivanja nevolja. Također se ne dozvoljava postavljanje nezakonitih, klevetničkih, prijetećih, opscenih, diskriminirajućih i seksualno orijentiranih sadržaja.

Spectator

By 
error: Spectatorblog !!