PRIZNALI SU! HAARP-om mogu kontrolirati vrijeme!

Američko ratno zrakoplovstvo i DARPA tvrde kako su prestali koristiti HAARP-a na Aljasci u svrhu istraživanja i eksperimentiranja

No pravo pitanje je zašto? Američko ratno zrakoplovstvo je priznalo da HAARP-om mogu kontrolirati vrijeme.

Dok se HAARP i kontroliranje vremena nazivali teorijom urote od strane glavnih medija i vladinih dužnosnika, tijekom saslušanja Senata u srijedu, David Walker, zamjenik pomoćnika tajnika Zračnih snaga za znanost, tehnologiju i inženjering, odgovorom na pitanje što ga je Lisa Murkowski postavila u vezi s demontiranjem ovogodišnjeg programa istraživanja visokih frekvencija aktivnog aurora u Gakoni od 300 milijuna dolara zapalio je sve zagovornike teorija urota.

Walker je rekao da ovo nije “područje koje nam trebama u budućnosti’, te dodao kako je ne isplativo fondove zračnih snaga koristiti za održavanje HAARP-a.

“Prebacujemo se na druge načine upravljanja ionosferom, ono za što je HAARP stvarno dizajniran’, rekao je.

“Ubrizgati energiju u ionosferu kako bi ju zapravo mogla kontrolirati. Ali taj je posao gotov.’ dodao je Walker.

Mnogi vjeruju da je HAARP stvoren i koristi se za kontrolu vremena, s ciljem pokretanja uragana, tornada i potresa, a takvi komentari dovode do pitanja o tome jesu li teoretičari zavjere bili u pravu?

Ovo nije prvi put da je javni dužnosnik priznao da je HAARP i kontrola vremenske prognoze ne samo mogući, nego da su aktivni i da se koriste kao “super oružje”, što se očituje izjavom 1997. bivšeg američkog ministra obrane Williama Cohen, gdje je rekao: “Ostali [teroristi] se bave čak i ekološkom vrstom terorizma čime mogu mijenjati klimu, pokrenuti potrese i vulkane daljinskim putem elektromagnetskim valovima … Dakle, tu ima dosta vrsnih umova čiji je posao pronalaženje načina na koje mogu izazvati teror nad drugim nacijama… Istina je i to je razlog zašto moramo intenzivirati naše napore u borbi protiv terorizma.’

Više:  Teorije i zavjere Masona i Iluminata u svjetskoj i hrvatskoj povijesti

Je li to još uvijek tek teorija zavjere ako javni dužnosnici priznaju da je istina?

(dnevno.hr)

Izvor:

NSP

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!