“PROSTITUCIJE” U HRVATSKOJ DOISTA RADE SVOJ POSAO – PROSTITUIRAJU SE!

Hrvatska kao zemlja polako iskapa novo dno dna moralne i svake druge kaljuže koja uopće postoji i doista nikoga ne treba niti čuditi kada nas pojedinci ponekad nazivaju Apsurdistanom ili Debilijom jer ova zemlja ništa drugo niti nije nego upravo to.
Peđa Grbin, suspendirani SDP-ov potpredsjednik i saborski zastupnik, nedavno je u šali rekao, „Neka „prostitucije rade svoj posao.“, i vjerovali ili ne, „prostitucije“ u Hrvatskoj doista rade svoj posao.
Sve one koje povezujemo s bezbroj afera te iste „prostitucije“ mrtvo hladno oslobađaju svih mogućih optužbi i sumnji za počinjenje bilo kakvog kriminalnog djela te oni i dalje rade svoj „posao“ kao da se apsolutno ništa nije dogodilo i kao da su neviniji od Djevice Marije.
S druge strane isti ti lopine, ljudi, ukoliko ih se ljudima uopće i može zvati, prijavljuju sve one koji ih lopinama zovu ili pak povezuju i prijavljuju sa i za bilo kakve afere ili kriminalne djelatnosti i djela, pa se onda „prostitucije“ odmah hvataju posla i po hitnom postupku kažnjavaju sve one koji se uopće usuđuju i pomisliti ili drznuti da je bilo tko od njih kriv za bilo što u ovoj zemlji.
Isti je slučaj i s bludnicama, preljubnicama, razvratnicama, kurvama i droljama. Naime, i one, kao i gore već spomenuti lopine, prijavljuju sve one koji ih kao takve razotkriju te ih se uopće bludnicama, preljubnicama, razvratnicama, kurvama i droljama usuđuju zvati.
Tako naše „prostitucije“ uglavnom procesuiraju obične građane, „stoku sitnog zuba“, zviždače i novinare jer da svih njih nema vjerojatno se u ovoj zemlji niti ne bi znalo da bilo kakav kriminal uopće postoji. To bi vjerojatno ponajviše odgovaralo predsjednici RH, DrKolindi Grabar Kitarović koja eto baš ne voli kada se toliko govori i piše o razno – raznim aferama i drži da je to jedan od najvećih razloga što se toliko građana iseljava iz zemlje. O Bože kakva notorna glupača ili pak glumica kojoj niti jedna druga nije ravna. Rekao bih ipak ovo drugo.
Sve u svemu Hrvatska je definitivno postala zemlja u kojoj je sve izobličeno i nakaradno i u kojoj „prostitucije“ štite one koje bi trebale procesuirati i kažnjavati, a procesuiraju i kažnjavaju one ( gore već navedene) koji se protiv sveg tog pomahnitalog nemorala pokušavaju boriti i svim silama nastoje ukazati da je kaljuža u koju su nas odveli svi oni koji se diče svojim domoljubljem, vjerom i tradicijom sve dublja i dublja te da nas iz nje u ovom trenutku može spasiti samo DOGAĐANJE NARODA!, sveopći ustanak i revolucija u kojoj bismo sav taj ljudski šljam, smeće i otpad trebali uhititi i deportirati u Pakao uz pomoć giljotine, vješala, smrtonosnih injekcija, puščanih zrna u ćelo itd., itd., te s njihovim glavama na Trgu Bana Jelačića zaigrati nogomet, rukomet, košarku ili već ono što tko više preferira.

Više:  SVE ŠTO SE DOGAĐA I RADI U SDP-u IDE SAMO U KORIST ZLOČINAČKOJ ORGANIZACIJI HDZ-u! (Osobni interesi ipak su jači od bilo koje ideologije)

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!