Prvi i osnovni cilj svih predsjedničkih kandidata treba i mora biti rušenje KGK!

Jedna od stvari koja me već sada jako smeta kada su u pitanju Predsjednički izbori jest to što mi se čini da pojedini kandidati u ovu utrku nisu niti ušli da bi pobijedili nego da bi svojim izjavama nanosili štetu nekome od favoriziranih kandidata što bi pak jednako tako moglo značiti da ih financira netko kome upravo to i jest cilj.
Naime, osobno sam stajališta da bi svim kandidatima prvo i osnovno trebalo biti da ove izbore ni u kome slučaju ne smije dobiti ona koju nazivamo „TO“, izravna božja poslanica Hrvata i svih onih pravih Rvata na planetu Zemlji, aktualna predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović.
Samim tim posve bi normalno bilo da svi ostali kandidati iz sveg raspoloživog oružja udaraju po njoj ukazujući, upozoravajući i kritizirajući sve ono što je ona radila u ovom mandatu, točnije, ukazujući na sve ono što je obećala ali nije ispunila te sve one stvari koje je radila i kojima je zapravo širom svijeta Hrvatskoj i svima nama nanosila štetu i sramotu.
Dakle to bi bilo moje viđenje onoga što bi trebali i kako bi trebali svoje kampanje usmjeriti svi ostali njeni protukandidati jer sam stajališta da će napadajući se međusobno sami sebi nanijeti štetu, a iz toga će korist izvući upravo ona koju nazivamo „TO“, izravna božja poslanica Hrvata i svih onih pravih Rvata na planetu Zemlji, KGK.
Bacanjem blata na Milanovića, Škoru, Kolakušića, Sinčića ili bilo kojeg drugog protukandidata one koju nazivamo „TO“ nitko ništa od ostalih protukandidata u ovoj utrci za predsjedničko prijestolje postići neće osim upravo onoga što sam već naveo, moglo bi im se dogoditi da ih mediji zbog toga uzmu na zub i proglase pomagačima one koju nazivamo „TO“, plaćenima da rade upravo ono što baš njoj najviše odgovara i ide u prilog.
Nekoliko takvih koji se u svojim javnim nastupima još niti jednom nisu dotaknuli one koju nazivamo „TO“ ali zato uredno blate dva ili tri preostala favorita u ovoj utrci već detektirao, a za njihovo javno razotkrivanje biti će još sasvim dovoljno vremena, pa za sada samo toliko.

Više:  PONOVNO SE ŠUŠKA O ŠKAKLJIVIM I KOMPROMITIRAJUĆIM FOTOGRAFIJAMA I VIDEO SNIMCIMA NA KOJIMA GLAVNU ULOGU IMA ONA KOJU NAZIVAMO "TO".

You may also like