PUPI I SDSS JOŠ UVIJEK DUBOKO RAZMIŠLJAJU!

Gledao sam danas Konferenciju za tisak SDSS-a. Majko moja, što su oni zapravo rekli? Ništa.
Rekli su da nisu zadovoljni ponašanjem koalicijskog partnera i da su ovlastili predsjednika, dakle Milorada Pupovca, da malo porazgovara s njima, točnije s premijerom RH Andrejom Plenkovićem te mu prenese izraze njihova negodovanja po nekoliko po njima važnih pitanja, a nakon toga će ponovno razmotriti žele li i dalje podržavati vladajuće ili će izići iz te koalicije. I eto ga na, nula bodova, Pupi će malo otići do Plenkija, pa će biti njonji-njonji i sve OK.
Pomalo mi već idu na vrh spolovila ti sićušni, jadni i bijedni Plenkijevi koalicijski partneri koji konstantno u javnost izlaze s nekakvim izrazima nezadovoljstva ovim ili onim te najavljuju prekid suradnje i izlazak iz te koalicije, a nakon toga pregrizu i pojedu drek, pognu glave i nastave istim putem. Takvih ima popriličan broj jer osim Pupija i SDSS-a tu su gotovo svi ostali manjinci, Darinko Kosor i njegov HSLS. Radimir Čačić i njegovi reformisti, pa i Ivan Vrdoljak i njegov HNS.
Svi oni konstantno nešto njonjkaju i prigovaraju, ne slažu se s ovim, pa onim i na kraju, sve po starom, tu smo gdje smo i držimo se HDZ-a i vladajuće svite. Razlog je jasan, svi oni bez HDZ-a bi nestali s političke karte i scene u Hrvatskoj, ne bi ih bilo nigdje jer, kako sam već napisao, svi su oni jadni i bijedni, posve nevažni sićušni miševi i toga su itekako svjesni, no, kada su već svjesni onda bi im svima bilo puno pametnije držati jezik u hladovini i ne izlijetati s izjavama za koje smo svi mi, kao i oni sami, svjesni da se neće dogoditi.

Više:  ZAUSTAVITE ŠIRENJE LAŽI, MRŽNJE I ZLA KOJI VODE DO PODJELA U DRUŠTVU, A KOJIMA NAS OBASIPA KATOLIČKA CRKVA!

You may also like