RAZJEDINJENA OPORBA DRŽI HDZ NA VLASTI

Prošloga sam tjedna po tko zna koji puta pisao o nužnosti ujedinjenja kompletne oporbe kako bi se s vlasti srušila Zločinačka organizacija koja Hrvatsku gotovo tri desetljeća drži pod okupacijom pljačkajući i otimajući sve što stigne, HDZ, i kod toga stajališta stojim i danas, no, već i samo glasovanje o opozivu ministra Milana Kujunđića pokazalo je da do toga neće još tako skoro doći, a samim tim ne možemo očekivati niti bilo kakav boljitak. Štoviše, kod glasovanja o opozivu upravo jedan dio oporbenih zastupnika nije niti bio u sabornici, nekoliko njih je čak bilo protiv toga da do opoziva uopće i dođe. Jasno, saborski zastupnici vladajućih svi su bili disciplinirani i glasovali po naređenju te je za ostanak Kujunđića u ministarskoj fotelji u zraku bilo 77 ruku.
U ovom trenutku HDZ na vlasti na neki način i drži ta razjedinjena oporba koja zna samo puno pričati i prigovarati ali ne i ono što bi doista trebala, ozbiljno se uhvatiti u koštac s problemima unutar svojih redova te naći zajednički jezik i put za rušenje okupatora (HDZ-a).
SDP kao najjača i najveća oporbena stranka i dalje proždire samoga sebe i u stranci vlada kaos koji se sve više primjećuje i u saborskim klupama, a nastavlja se i osipanje stranke iz koje izlazi sve više i više nezadovoljnih članova, uglavnom intelektualaca koji više nisu spremni slijediti put koji je zacrtao predsjednik Davor Bernardić. Odlazak intelektualaca iz stranke širom otvara vrata za sve one do sada manje istaknute članove s lokalnih razina, iz kojekakvih pripizdina, primitivnih, zatucanih i neobrazovanih sirovina i galamdžija kojima se pruža prilika da se dočepaju značajnijih pozicija u stranci ali i mjesta na izbornim listama koje bi ih mogle dovesti i do saborskim mandata što mnogi od njih već sada na sve moguće načine pokušavaju iskoristiti. Jasno, ukoliko do toga dođe, slijedeći bi nam saziv Hrvatskoga sabora mogao biti zapravo jedan veliki skup totalnih debila, idiota i kretena s lijeve i desne strane sabornice te bi se isti mogao pretvoriti u svojevrsno sajmište i kao takav u potpunosti izgubiti bilo kakvo dostojanstvo koje je već i sada vrlo upitno.
S druge strane Živi zid i dalje nije spreman koalirati niti surađivati ni s kim što situaciju dodatno komplicira budući da bez njihovog sudjelovanja u oporbenoj koaliciji i suradnji više niti nije moguće srušiti vladajuće zločince tako da se slobodno može reći kako upravo SDP i Živi zid u ovom trenutku takvim svojim djelovanjem ponajviše pomažu HDZ-u.
Sve u svemu, sva je prilika da će Hrvatska i njeni građani, upravo zbog takvih odnosa unutar oporbenih redova, još godinama stenjati i trpjeti pod okupacijom Zločinačke organizacije HDZ-a i njihovih partnera, domaćih veleizdajnika, a to samo znači da će se nastaviti pljačka i otimačina te egzodus i demografska katastrofa koji zemlju pogađaju već godinama i teško da ih više bilo što može zaustaviti.

Više:  NETKO SE PRODA ZA "KITU" ALI IMA I ONIH KOJI NASJEDNU NA "KLIP".

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!