Rezultati anketa redovito me ponovno razočaraju i pruže nove dokaze da živim u zemlji u kojoj je velika većina građana neopisivo i nezamislivo glupa.

Ukoliko živite u Hrvatskoj onda postoji velika vjerojatnost da će vas svako malo pogoditi razna razočarenja, od poslovnih i privatnih, pa sve do onih opće društvenih i političkih, a osobno me, osim već navedenoga, već duže vrijeme do razočarenja, pa pomalo već i očaja, dovode rezultati anketa o popularnosti i rejtingu političkih stranaka i političara osobno.
Jednostavno ne mogu vjerovati da nakon svih afera, očiglednih laži, prijevara, obmane te sveopće pljačke i otimačine koja nikako da prestane, Zločinačkoj organizaciji HDZ-u rejting ponovno raste.?
Jednako tako mi je nevjerojatno da rejting raste i aktualnoj predsjednici RH Kolindi Grabar Kitarović čije gafove, izrečene gluposti, bedastoće, idiotarije te primjere neprimjerenog, pa čak i nemoralnog, ponašanja teško da se više mogu i nabrojati.?
Koliko god da osobno jesam svjestan toga da je hrvatski narod, poglavito onaj dio tkz. pravih Rvata i domoljuba, u jednom prilično velikom postotku primitivan i zaostao, neuk i neobrazovan, ne baš pretjerano pametan i inteligentan te uza sve to još i opčinjen lažnim domoljubljem, vjerom i tradicijom, jednostavno ne mogu vjerovati da i nakon svega što su ovoj zemlji i narodu učinili pripadnici Zločinačke organizacije HDZ-a i aktualna nam predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u svim tim glavama našega naroda nikako da dođe do te spoznaje i da oni više nikada ne smiju dobiti njihove glasove.
Jedini logičan zaključak na osnovu svih tih najnovijih anketa kojega o svemu tome može donijeti barem donekle pametna i inteligentna osoba, osoba čiji kvocijent inteligencije prelazi barem onaj kokošjeg dreka ili pak sjemenke krastavca, jest da smo mi Hrvati, a poglavito oni pravi Rvati, doista najgluplja nacija na svijetu, nacija koja jednostavno ništa ne vidi, ništa ne čuje i nije u stanju samostalno donositi zaključke na osnovu kojih bi bili u stanju donositi i ispravne, logične i pametne odluke.
Samim tim nije nimalo čudno što nam se događa sve ovo što se u zemlji događa posljednjih trideset godina, a neće biti nikakvo veliko čudo niti ono što će nam se dogoditi puno prije nego se tome bilo tko nada jer jednostavno smo takvi kakvi jesmo i nismo u stanju predvidjeti ništa od onoga što je tako očigledno, a kada nam se dogodi i kada nas pogodi onda se čudom čudimo, za sve krivimo nekog drugog i jasno, prekasno je za bilo kakve popravke i ispravke te nastavljamo trpjeti tješeći se da to tako mora biti nikako ne shvaćajući da to uopće nije točno i da sve ne mora tako biti ali je tako baš zbog gluposti većine onih koji u ovoj zemlji žive ali i onih pokvarenih koji donose odluke.

Više:  Prvi i osnovni cilj svih predsjedničkih kandidata treba i mora biti rušenje KGK!

You may also like