SAMOSTALNO BAULJANJE HRVATSKOM POLITIČKOM SCENOM STRANAKA LJEVICE I CENTRA IDE NA RUKU ZLOČINAČKOJ ORGANIZACIJI HDZ-u!

Jedna me stvar već duže vrijeme začuđuje i iznenađuje kod oporbenih stranaka, poglavito ljevice i centra.
Naime, već duže vrijeme nitko s nikim ne može i ne želi koalirati iz ovih ili onih razloga, a posve je jasno da tako razjedinjeni Zločinačkoj organizaciji HDZ-u ne mogu ništa.
Umjesto da se svi, ili barem jedna dobra većina njih, okupe oko samo jednog cilja, skidanja s vlasti te Zločinačke organizacije te njenog razmontiravanja i potpunog uništenja, oni uporno svi misle kako nešto više mogu učiniti samostalno.
Ne, ne mogu i još dugo, dugo nitko od njih to neće moći te je upravo stoga nužno potrebno da zaborave sve svoje nesuglasice i osobne razloge zbog kojih netko s nekim neće i ne želi te se okupe upravo s tim jednim spomenutim ciljem i prvo dođu do ostvarenja njega, a tek onda počnu razmišljati o daljnjim koracima.
Samostalno bauljanje hrvatskom političkom scenom SDP-a, START-a, Živoga zida, Možemo, Pametno i svih ostalih sićušnih stranaka ljevice i centra ne vodi nigdje, točnije, vodi u samo jednom smjeru, uništenju i propasti Hrvatske i njenih građana i naroda pod daljnjom okupacijom Zločinačke organizacije HDZ-a, dakle, ide upravo na ruku njima.

Više:  VLADAJUĆI SU KRENULI S MASOVNOM PRODAJOM SVE GUŠĆE MAGLE! TEŠKO JE RAZLUČITI TKO JE NUDI VIŠE, ONA KOJU NAZIVAMO "TO" ILI PLENKI I NJEGOVA HORDA ZLOČINACA?

You may also like