ŠTO UOPĆE BILO KOGA BILO ŠTO BOLI TKO KOGA VOLI?

„Što vas boli tko koga voli?“, rekla je na sjednici Hrvatskoga sabora jučer SDP-ovka Sabina Glasovac ministrici u Vladi RH za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nadi Mrganić, a u svezi i glede, pa i u pogledu novoga Zakona o udomljavanju po kojemu istospolni parovi neće imati pravo udomiti dijete.
Zanimljivo je kod tog zakona da će djecu moći udomiti samci, neovisno o seksualnoj orijentaciji i opredijeljenosti što osim velike većine oporbenih stranaka, pa i kod HDZ-ovih koalicijskih partnera i suradnika iz HNS-a, izazvalo pravu buru negodovanja.
Ipak, ja ću se vratiti na ono što je rekla Sabina Glasovac, i isto još jednom i ponoviti, „Što vas boli tko koga voli?“, te na to nadodati – Što općenito bilo koga boli tko koga i iz kojih razloga voli, ako uopće u ovoj zemlji još o bilo kakvoj ljubavi možemo govoriti?
Naime, iz osobnog iskustva znam da u ovoj zemlji još postoje mnogi primitivni, zatucani i sirovi oblici ljudskog postojanja koji misle da je ljubav dozvoljena samo po nacionalnoj, rasnoj, dobnoj, ideološkoj, političkoj, obrazovnoj, materijalnoj, intelektualnoj, spolnoj, pa čak i po onoj društveno statusnoj osnovi što u biti samo pokazuje da u Hrvatskoj još uvijek ima neopisivo puno onih koji nisu evoluirali do razine današnjeg modernog čovjeka.
Tako ćete vjerojatno često puta čuti izjave tipa; „Što on/a ima voljeti moga/ju sina/kćer, pa on/a je visoko obrazovan/a, magistar/ica, doktor/ica itd., itd., a tko je on/a?“. Jasno, takve izjave mogu izići iz usta samo onih koji prije svega uopće ne znaju što znači bilo koga voljeti, jer vjerojatno sami nikada ljubav spoznali nisu, te onih koji su duboko u svojoj biti primitivni, zatucani i sirovi ali i boluju od umišljene veličine, snobizma, grandomanije, megalomanije te raznih drugih mentalnih poremećaja zbog kojih nisu u stanju realno razmišljati niti sagledati svijet oko sebe, često puta niti zbrojiti 2 i 2, a kamoli shvatiti da njihova teorija o ljubavi i vezama već stoljećima ne pije vodu ni u dječjim vrtićima.
Ono što doista jest problem u Hrvatskoj jest to što osim u HDZ-u te desno orijentiranim strankama, takvih primitivnih, zatucanih i sirovih likova ima i u redovima SDP-a ali i mnogih drugih stranaka i što je još gore po sve nas, oni su puno glasniji od normalnih, razumnih i inteligentnih ljudi koji razumiju i shvaćaju da sve ono što oni govore i rade nema nikakve veze sa zdravom pameću ali im eto ne mogu pomoći.

Više:  KOMPANIJA PRISVOJILA IZVORE VODE: Epidemija dijabetesa poharala meksički grad u kojem se Coca-Cola koristi kao voda za piće

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!