Sve je više političkih stranaka koje se boje Živoga zida. Upravo zbog tog straha i bojazni sve je više onih koji ih nazivaju strankom opasnih namjera i Živi zid to i jest, ali samo za sve njih koji su zaprljali ruke uništavajući Hrvatsku.

Kada bi se nekim čudom mogli iz svojih grobova ustati oni koji su svoj život dali za Hrvatsku u Domovinskom ratu budite sigurni u jedno, pokrenuli bi REVOLUCIJU i svu zločinačku gamad koja već gotovo 30 godina uništava ovu zemlju, a zajedno s njom i njene građane i narode, te bez ikakvog suda smaknuli i oduzeli im svu imovinu stečenu nakon 1990. godine što se prije svega odnosi na članove Zločinačke organizacije HDZ-a te njihove sićušne i posve beznačajne satelite.
Vjerujem da bi velika većina tih hrvatskih znanih i neznanih junaka danas stalo rame uz rame sa Živim zidom i da bi doslovce pomeli s lica zemlje sve te ljudske i moralne nakaze koje su od ove zemlje napravili upravo ono što samo njima odgovara, KALJUŽU, baš onakvu kakvi su i oni sami, ljudsku i moralnu.
Upravo stoga niti malo me ne iznenađuju ovi posljednji napadi i osude svega onoga što radi i predstavlja Živi zid jer, strah čini svoje, a prema reakcijama koje stižu iz redova Zločinačke organizacije HDZ-a, njihovih posve nebitnih sićušnih satelita poput HNS-a, pa čak i oporbenog SDP-a, posve je jasno da sve njih obuzima sve veći strah.
Čega se oni to boje? Pa to je barem jasno, boje se da dolazi kraj razdoblju u kojima je njima bilo izvrsno, a svima ostalima iz dana u dan sve lošije i lošije. Boje se promjena koje njima nikako ne odgovaraju. Boje se apsolutno svega onoga za što se zalaže i što predstavlja Živi zid, a to je ISTINA.
Općenito sve političke opcije koje se svim silama zalažu i bore da Hrvatska bude dio EU-e, NATO-a i svega ostaloga što ide uz njih, a to je sluganski i robovski položaj u svim tim asocijacijama, užasavaju se i pomisli da bi jednoga dana Živi zid mogao toliko porasti da bi mogao preuzeti i vlast u zemlji te provesti sve ono o čemu njihovi članovi govore.
Izlaska iz EU se boje jer svi oni u EU vide svoje osobne interese, prigodu za osobni probitak i napredak, a Hrvatska, ma boli sve njih ona stvar za Hrvatsku, poglavito aktualnog premijera Andreja Plenkovića i Zločinačku organizaciju HDZ jer kada malo bolje slušate što govori Plenković vrlo brzo ćete zaključiti da se on više brine o interesima i stabilnosti EU nego Hrvatske te se samim tim ne treba čuditi njegovu strahu od možebitnog izlaska iz iste te EU. Pa što bi on uopće i radio da Hrvatska iziđe iz EU?
S druge strane, u SDP-u su već prilično dugo svjesni toga da njihova konkurencija nije HDZ nego upravo Živi zid i budite uvjereni da bi današnji SDP prije ušao u veliku koaliciju s HDZ-om nego sa Živim zidom.
Što se pak tiče svih ostalih koji su se posljednjih dana obrušili na Živi zid, oni su nebitni, posve nevažan sićušni čir na čmaru hrvatske političke scene, poput HNS-a koji bez HDZ-a ili SDP-a već odavno ne bi niti postojao jer to svoje postojanje temelji isključivo na sluganstvu jednima ili drugima.
Osim izlaska iz EU-e svi oni se užasavaju i svega drugoga što želi Živi zid, donošenja zakona o porijeklu imovine, istragu privatizacijske pljačke, čišćenje državnih i javnih institucija od uhljeba itd., itd.
Upravo zbog svega navedenoga, a čak niti nisam naveo sve, iz redova spomenutih stranaka sve se češće čuju izjave da je Živo zid stranka opasnih namjera, i znate što, da, Živi zid i jest stranka opasnih namjera ali za njih i njihove interese, koji su uglavnom osobne prirode.

Više:  Vladajuće strukture u Hrvatskoj nude nam,..., "MIRIS BARUTA".

You may also like