SVE ŠTO SE DOGAĐA I RADI U SDP-u IDE SAMO U KORIST ZLOČINAČKOJ ORGANIZACIJI HDZ-u! (Osobni interesi ipak su jači od bilo koje ideologije)

Čmarni nametnici predsjednika SDP-a Davora Bernardića danas su još jednom uspjeli spasiti njegovu ali i svoju guzu na sjednici Glavnog odbora stranke. Iako je za Prijedlog o opozivu Davora Bernardića bilo prikupljeno 35 potpisa članova Glavnog odbora Berini čmarni nametnici i krumpirokopači nisu dozvolili da prijedlog o opozivu bude uvršten u dnevni red sjednice tako da on i nadalje ostaje predsjednik.
Osobno sam mišljenja da u SDP-u ima previše onih koji razmišljaju isključivo o svojim osobnim interesima koji su evidentno vezani uz Berinu sudbinu i ne vide da time što rade više ne štete samo stranci nego i cijeloj Hrvatskoj jer bez jakog SDP-a nema ni prave oporbene snage koja se može suprotstaviti pomahnitaloj Zločinačkoj organizaciji, HDZ-u.
Samim tim svi oni koji se toliko zalažu i bore da Bero ostane na mjestu predsjednika, kao uostalom i on sam koji jednako tako u tome ustraje iako je sve jasnije da ga većina članova više ne žele za predsjednika, zapravo izravno pomažu Zločinačkoj organizaciji,HDZ-u i njihovom predsjedniku i premijeru RH Andreju Plenkoviću da Hrvatsku i njen narod i dalje drže pod okupacijom te nastave s pljačkom i otimačinom koja traje već gotovo tri desetljeća.
No, osim te izravne pomoći SDP Zločinačkoj organizaciji, HDZ-u, pomaže i neizravno, naime, većina članova SDP-a koji izIđu iz stranke prelazi u stranku i saborski klub Milana Bandića koji je u koaliciji s HDZ-om te na taj način i u Hrvatskom saboru pojačavaju upravo one snage protiv kojih su se do jučer borili.
Najnoviji primjer toga je Milanka Opačić za koju se još prošloga vikenda šuškalo da je u pregovorima s Bandićem, a danas se o tome već naveliko govori i piše kao o riješenoj stvari iako još uvijek ne i službeno potvrđenoj.
Jasno, tu svakako treba postaviti i pitanje o kakvim se tu uopće ljudima radi, kakve uopće moralne i ljudske kvalitete mogu imati svi oni koji su jučer bili u SDP-u i borili se protiv svega onoga što jest i predstavlja HDZ, a sutra prelaze kod Bandića i odjednom podržavaju sve ono što im je do jučer bilo nezamislivo?
Za one koji odgovor na to pitanje ne znaju dati ću ga sam; ljudi su to koji ne posjeduju nikakve ljudske i moralne vrijednosti, norme ni kvalitete i koji su u politici proveli cijeli svoj radni vijek samo i isključivo iz osobnih interesa ni u jednom jedinom trenutku te karijere niti ne pomislivši da bi barem nešto korisno mogli napraviti za ovu zemlju i narod, dakle čisti karijeristi i elitisti, a Milanka Opačić je samo ogledni primjer jedne od upravo takvih osoba.
Ukoliko dakle uzmemo u obzir da Zločinačkoj organizaciji HDZ-u izravno pomažu oni koji podržavaju Bernardića, pa i on sam, a neizravno svi oni koji ga ne podržavaju te prelaze u stranke koje su u koaliciji sa Zločinačkom organizacijom, HDZ-om, zapravo ispada da svi u SDP-u, čak i oni koji ga napuste, rade u korist upravo onih protiv kojih se godinama tako grčevito bore, pa se mora priznati da je to doista apsurdno jer na neki način ispada da je upravo SDP već sada najveći koalicijski partner koji na vlasti drži Zločinačku organizaciju HDZ.

Više:  HRVATSKA SAMA PO SEBI JEST JEDNA VELIKA AFERA SVJETSKIH RAZMJERA!

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!