TKO LAŽE TAJ I KRADE, A TKO KRADE TAJ IDE U ZATVOR. BAREM JE TAKO NEKADA BILO.

Borba protiv lažnih vijesti i laži općenito je krenula. Ukoliko je točno ono što je prije dva dana pisao Večernji list premijer RH Andrej Plenković, Vlada RH i cijela zemlja, Lijepa nam opljačkana i osiromašena naša, za primjer kako će se vladajuća kasta boriti protiv svega navedenoga ulazi u diplomatski sukob sa SAD-om i razmišlja o protjerivanju njihovog veleposlanika jer, što će on tu nama nešto pričati i prodavati nekakvu svoju istinu koja vladajućima ne odgovara, a kada to njima ne odgovara onda je to sigurno laž, prijevara ili obmana koja će loše utjecati na raspoloženje građana. Jasno, ukoliko je to tako onda taj smrdljivi amer ima vremena još samo spakirati putne torbe i napustiti Hrvatsku kao što ju napuštaju i svi ostali kojima je istina draža od laži, prijevare i obmane.
Dakle, u borbu protiv laži, prijevara i obmana krenuli su oni s lažnim diplomama, plagijatori, prepisivači, copypasteri i nikako ne zaboravimo, lažni branitelji, u biti, prava moralna vertikala Hrvatske, društvena elita i krema.
Naravno, svi oni najbolje znaju što je prava istina, a što laž i to samo iz jednog razloga, u njihovim je životima sve lažno te stoga o svemu tome imaju iznimno znanje i iskustvo koje je potrebno da bi se istina odijelila i prepoznala u moru laži, prijevara i obmana te su samim tim samo i jedino oni kompetentni odrediti što je što ili pak što nije što nego je ono, što pak nije ono što je što.
U biti, u Hrvatskoj ne lažu oni koji lažu nego lažu oni koji tvrde da oni koji lažu stalno lažu, pa ispada da svi lažu čim zinu i nešto kažu.

Više:  SVI SADA S PUNIM PRAVOM UDARAJU PO PREDSJEDNICI RH KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ.

You may also like