“TO” ponovno ima napade samosažaljenja i glumi žrtvu, onu već spominjanu, malenu čednu i nevinu, umiljatu i maznu mamicinu i taticinu djevojčicu.

Nekoliko posljednjih dana svjedoci smo kako se ona koju nazivamo „TO“ žali na pretjerani seksizam od strane medija za koje tvrdi kako se više bave njenom frizurom i odabirom odječe nego onim čime bi trebali, njenim radom, ma što god pod tim svojim radom ona mislila i kako god taj rad ali samu sebe doživljavala.
Naravno, kako to obično u takvim situacijama biva, mnogi su to njeno kukanje ponovno iskoristili kako bi se njome ismijali i dodatno je ponizili, a tu prigodu nije propustila niti bivša premijerka RH i bivša predsjednica HDZ-a, Jadranka Kosor koja je na svom twitter profilu napisala;
“Ne možeš pozirati u ulozi manekenke za ruske modne časopise, pa se žaliti na medijsku trivijalizaciju svog posla i seksizam.”.
Tome samo mogu dodati to da je Kosor bila čak i pretjerano blaga budući da bi se na osnovu ponašanja i postupaka one koju nazivamo „TO“ dalo neizmjerno puno toga negativnoga napisati o njoj što sam osobno već puno puta i učinio i već davnih dana zaključio da kada se radi o njoj i slijepcu je već jasno da se radi o osobi koja nije u stanju kontrolirati vlastito ponašanje, dakle osobi bez trunke samokontrole i samopoštovanja ali i bez trunke poštovanja prema funkciji koju obnaša, osobi do krajnjih granica raspuštenoj i razularenoj, bez trunke moralnih načela, normi i vrijednosti, jednoj doslovce pravoj i najobičnijoj „balkanskoj kafanskoj pevaljki“ ali i glumici koja u posljednje vrijeme sve češće glumi žrtvu i onu već toliko puta spomenutu malenu čednu i nevinu, umiljatu i maznu mamicinu i taticinu djevojčicu, a istina je da se radi o nečem posve suprotnom, onom već ovdje ali i toliko puta ranije, navedenom.

Više:  BANDO LAŽLJIVA I PREVARANTSKA, DAJ SE VIŠE ODLUČITE! NACIONALNA SIGURNOST HRVATSKE ILI JEST ILI NIJE UGROŽENA, OBOJE NE MOŽE BITI!

You may also like