“TO” POZVALA ANĐELE.

Ona koju nazivamo „TO“ boravi u Istanbulu na konferenciji Svjetske mreže poslovnih anđela 2019. Tom se prigodom kratko obratila sudionicima konferencije rekavši;
“Moja najvažnija poruka vama jest da je Hrvatska otvorena za posao. Na vama je da iskoristite poslovne prilike i projekte koje nudimo. Na nama je, pak, osiguramo kompetitivnu poslovnu klimu. Budite sigurni da Hrvatska radi sve kako bi poboljšala poslovnu klimu”, poručila je „TO“.
Nakon obraćanja „TO“ je u razgovoru s novinarima rekla da je investitorima posebno istaknula koliko talentiranih ljudi Hrvatska ima; “Međutim, ideja sama po sebi bez novaca i bez potpore ostaje, nažalost, samo ideja. Zato sam pozvala anđele investitore da pomognu takvim mladim ljudima. Posebno mladima jer vidimo da ove nove tvrtke koje se osnivaju u Hrvatskoj najbrže postižu rezultate”, zaključila je „TO“.
Ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da ovu zemlju vode članovi Zločinačke organizacije HDZ-a na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem te posve nekompetentnom i bez ikakvoga znanja i poimanja stvarnosti predsjednicom teško da će inozemni investitori kao ludi pohrliti uložiti svoj kapital u Hrvatsku jer što god tko o njima mislio činjenica je da takvi nisu veslo sisali, pa makar bili i ANĐELI, ove ili one vrste, iako ne treba isključiti mogućnost da bi oni PALI ANĐELI, oni koji bi u suradnji s već spomenutim vladajućim strukturama Hrvatske nastavili pljačkati ovu zemlju, možda čak i mogli doći, jasno, pod određenim uvjetima pod kojima bi im se to debelo isplatilo.
Dakle Anđeli su pozvani i da budem posve iskren, tome se više niti malo ne čudim jer, u zemlji u kojoj najodgovorniji, točnije, oni koji bi to trebali biti, ne vjeruju u dokumente i ono što im drugi govore i na što ih upozoravaju i ukazuju nego u Boga možda nam doista pomoći mogu upravo i samo oni, Bog i Anđeli.? Šalim se, oni sigurno ne mogu.

Više:  Francuska salata ali bez odojka?

You may also like