U SDP-u JE “GAME OVER”!

Prije par dana pisao sam kako se nakon posljednje sjednice Glavnog odbora stranka nastavlja osipati i gubiti sve više članova i simpatizera te prenio jedan post, sada već bivše članice stranke, u kojemu ona ukratko obrazlaže svoje razloge napuštanja SDP-a.
Nakon što je bivša SDP-ovka Milanka Opačić jučer pristupila klubu zastupnika Milana Bandića i već time podigla veliku buku i izazvala rasprave u javnosti i medijima, kasno popodne stranku je napustila i Aleksandra Kolarić, ovoga puta vjerojatno nepovratno jer, budimo realni, u SDP-u je GAME OVER, što je rekla i sama A. Kolarić gostujući u jednoj od emisija jedne od brojnih TV kuća u zemlji.
Ipak, Kolarić tvrdi da ona nema namjeru prijeći Milanu Bandiću nego ima neke druge planove o kojima će se vjerojatno već na vrijeme čuti sve ono što bi javnost moglo zanimati, a gotovo sam siguran kako će njen ponovni izlazak iz SDP-a na izlazak ponukati i neke druge članove kojima je dosta uzaludnih unutarstranačkih sukoba koji ne vode nigdje i koji samo idu na ruku vladajućima, poglavito HDZ-u.
O vrlo lošem stanju u SDP-u sada već dovoljno govori i preglasna tišina, muk svih onih koji su ranije itekako imali što za reći, pa se posljednjih dana na neki način mogu čuti samo izjave aktualnog predsjednika Davora Bernardića – Bere Rasturača, koji evidentno nije svjestan da je zajedno sa svojim čmarnim nametnicima uspio uništiti SDP ali i baciti na koljena kompletnu oporbu te cijelu zemlju i narod na duže vrijeme na pladnju isporučiti Zločinačkoj organizaciji, HDZ-u.

Više:  NEMA SUMNJE, GRAĐANI POLAŽU VELIKE NADE U D. OREŠKOVIĆ.

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!