Već sada se zna u čije će ruke PORIN za HIT 2019. godine! Pa na čemu si “TO” ali i svi mi?

Sudeći po svemu onome što se može vidjeti po medijima i društvenim mrežama tijekom posljednja dva dana jedna je stvar u potpunosti jasna, PORIN za HIT godine 2019., izvedbu i glas godine, osobno mislim i stoljeća, otići će u ruke one koju nazivamo „TO“, izravne božje poslanice u Hrvata i svih onih pravih Rvata za planet Zemlju, osobu s, prema riječima ministra zdravstva Milana Kujundžića osobno, vrlo vjerojatno „OZBILJNOM DIJAGNOZOM“, predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.
Njeno nedjeljno zavijanje na mjesec i mjesečinu oborilo je sve rekorde gledanosti, a komentari pljušte sa svih strana, u domovini i inozemstvu.
Mnogi su tom prigodom pustili suze, iz ovih ili onih razloga. Mnogi su se čak i pomokrili, ukakili, a bilo je i onih koji su se dobrano ispovraćali ali je bilo i onih koji su učinili sve to, pa ima čak i onih koji sve to čine još i danas.
Ima naravno i onih koji su gledajući i slušajući to zavijanje na mjesečinu prvo pomislili, a zatim i zapjevali; Na čemu si ti?, prvo samo u mislima, pa tiho samo za sebe, i onda sve glasnije.
Mnogi to još uvijek pjevaju i još uvijek se pitaju, a odgovore će dobiti tijekom predsjedničke kampanje jer, pa ukoliko je posve normalno da svi znaju na čemu je Goran Bare ili Rajko Dujmić, Vladimir Šeks ili pak Mladen Grdović zašto se onda ne bi znalo na čemu je to ona koju nazivamo „TO“.?
Inače, da slučajno ne zaboravim, neslužbeno sam doznao da će upravo zbog tog njenog fantastičnog nastupa pojedini estradni umjetnici odustati od daljnje karijere smatrajući da se jedan takav nastup jednostavno više ni na koji način ne može nadmašiti ni u kojem pogledu, emocionalnom, izvedbenom, pa ni glasovnom, tako da je svaki njihov trud nakon ovoga postao potpuno uzaludan, no, upitno je tko od njih doista tako i misli jer, pa na čemu su i oni svi.?

Više:  DALIJA OREŠKOVIĆ I "START" SU KRENULI. MEĐU PRVIMA IM ČESTITKU I POZIV ZA SURADNJU UPUTIO PREDSJEDNIK HSS-a KREŠO BELJAK. OČEKUJE LI VLADAJUĆE PAKAO?

You may also like