ZA PLENKOVIĆA I ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU HDZ GOEBBELS JE BIO MALA BEBA!

“Situacija na HRT-u nije normalna, HRT je okupiran.“, kaže Jelena Berković iz GONG-a, a sudeći prema onome što nam je taj medij ponudio u današnjim informativnim emisijama s time se u potpunosti možemo složiti, štoviše, može se reći da je Zločinačka organizacija HDZ taj medij ne samo okupirala nego i otela Hrvatskoj i njenom narodu te ga pretvorila u svoj servis za ispiranje mozga i prodaju magle koji se još i financira iz džepova istih tih građana.
Svakodnevna gostovanja i prenošenje izjava razno – raznih teologa, vjeroučitelja, svećenika i raznih drugih klerofašističkih kretena u programima HRT-a poprimilo je gotovo nevjerojatne razmjere dok se izjave premijera RH Andreja Plenkovića tijekom današnjeg dana u programu puštaju u intervalima svakih 10 minuta, pa sve to skupa sada već sliči na program sjevernokorejske nacionalne televizije, a ni u kojem slučaju nekog javnog medija neke demokratske zemlje EU ili svijeta.
U ovom slučaju je čak i šala da netko iskače iz paštete ili mesnog nareska poprimila posve novo značenje jer jedino što HRT još nije napravio, a nije isključeno da uskoro i to hoće, da u pozadini studija vise ogromne fotografije s portretima Franje Tuđmana i Andreja Plenkovića, jasno, u prirodnoj veličini, ili pak da na pultovima ispred novinara/voditelja budu njihove biste. Vjerujte, u ovome trenutku me čak niti to više ne bi iznenadilo.
Sudeći prema samo onome danas viđenom u usporedbi s Plenkovićem i njegovom Zločinačkom organizacijom HDZ-om Joseph Goebbels je mala beba vrtićkog uzrasta.

Više:  ZBOG MISE NA BLEIBURGU I DANA ŽENA NA DRUŠTVENIM SE MREŽAMA VODI PRAVI RAT! KLEROFAŠISTI I USTAŠOIDNE S..NJE, POLUDJELI SU ZBOG ZABRANE MISE.

You may also like