ZA SPAS HRVATSKE NUŽNO JE UJEDINJENJE KOMPLETNE OPORBE!

Više nego ikada do sada danas je posve jasno da ukoliko se Hrvatska i njen narod žele osloboditi okupacije pod kojom ih već gotovo 3 desetljeća drže Zločinačka organizacija, HDZ, i njihovi domaći veleizdajnici koji ih drže na vlasti mora doći do pomirbe i zajedništva u opoziciji.
Na to sam u nekoliko svojih tekstova ukazivao i prije nešto više od godinu dana kada sam također tvrdio, a tvrdim i sada, da SDP, Živi zid i MOST, unatoč čak i mnogim političkim i ideološkim razmimoilaženjima moraju pronaći kompromis i put za zajedničko djelovanje te uz pomoć HSS-a, GLAS-a, IDS-a, Pametno i još poneke manje stranke srušiti s vlasti Zločinačku organizaciju HDZ i njihove domaće veleizdajice, točnije, krakove te iste zločinačke hobotnice koji se skrivaju u HNS-u, kod Bandića, Glavaša, Čačića i ostalih bijednika ali i u skupini manjinaca.
Drugog puta za boljitak ove zemlje i naroda nema, a da bi svi oni to uopće i mogli učiniti prije svega svoje redove mora srediti SDP u kojemu unutarstranački kaos vlada već predugo i doslovce je sada posljednji trenutak da se situacija ili sredi ili stranka raspadne.
Jednako tako nužno je potrebno da i u Živom zidu shvate kako svojom politikom ne koaliranja ni s kim neće postići ništa te da upravo zbog takvog njihovog stava oporba HDZ-u niti ne može ništa. Naime, Živi zid je dosegao podršku i potporu kod građana koja ih obvezuje da preuzmu odgovornost i putem kompromisa sklopi dogovor s ostalim oporbenim strankama te stane na kraj već spomenutoj Zločinačkoj organizaciji, HDZ-u i ostalim veleizdajnicima jer u ovom trenutku ostala oporba bez njih to više jednostavno ne može.
Ono što osobno u toj eventualnoj priči vidim kao možda i najveći problem jest LIDER. Naime u ovom trenutku samo jedan čovjek ističe se kao pravi lider u oporbenim redovima, no, budući da se radi o Kreši Beljaku čiji HSS kod biračkog tijela ne kotira visoko pitanje je bi li iza njega stali i to liderstvo mu prepustili čelnici SDP-a, Živog zida i MOST-a, Bernardić, Sinčić i Petrov.?
Da, vjerojatno bi to bilo za njih iznimno problematično ali osobno stojim iza te tvrdnje i držim da bi upravo predsjednik HSS-a, Krešo Beljak trebao biti taj koji će oporbu povesti u rušenje HDZ-a i ostalih te u pobjedu i na kraju zemlju i narod do boljitka i dostojanstvenijega života.

Više:  NEMA SUMNJE, GRAĐANI POLAŽU VELIKE NADE U D. OREŠKOVIĆ.

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!