ZAUSTAVITE ŠIRENJE LAŽI, MRŽNJE I ZLA KOJI VODE DO PODJELA U DRUŠTVU, A KOJIMA NAS OBASIPA KATOLIČKA CRKVA!

Posljednja dva dana svjedoci smo skandaloznih reakcija i izjava crkvenih velikodostojnika na reakcije medija i javnosti o dugogodišnjem masovnom seksualnom zlostavljanju maloljetnika i silovanju redovnica od strane svećenika Katoličke crkve.
Idiotarije i kretenarije koje izlaze iz usta Jezerinca, Don Stojića, Puljića, Košića i ostalih crkvenih smradova zapravo su samo pokušaj revitalizacije svih počinjenih zločina koji su izišli na vidjelo i po tome me jako podsjećaju na pokušaje hrvatske krajnje desnice i one koju nazivamo „TO“ da revitaliziraju zločine Ustaša u NDH.
Godinama upozoravam i ukazujem na to da je upravo Crkva, točnije, pojedini svećenici i biskupi, pokrenula i tu revitalizaciju, zločina počinjenih u vrijeme NDH te da je upravo ona ta koja u Hrvatskoj najviše širi zlo, mržnju, netoleranciju i nerazumijevanje te je upravo ona i dovela do nepremostivih podjela u društvu s kojima se svi mi danas moramo nositi i protiv kojih se pokušavamo boriti. Crkvi je dozvoljeno da se miješa u sve i Hrvatska zbog toga već duže vrijeme uopće nije sekularna država nego je izložena verbalnom katoličkom maltretiranju, nasilju i teroru kojemu vladajuća kasta ne želi stati na kraj iz osobnih interesa i koristi ali i osobnih uvjerenja i stavova kod mnogih od njih samih poput one koju nazivamo „TO“, pa i mnogih iz samoga vrha Zločinačke organizacije HDZ-a.
Svemu tome svoj su obol dali i mediji koji preveliki značaj daju izjavama sve te crkvene gamadi i parazita te su im informativne emisije redovito ispunjene s izjavama barem dva do tri crkvena izdrkanca plus barem jednom pape Franje, a o izravnim TV prijenosima razno – raznih misa na kojima se s oltara siri govor mržnje da i ne govorim.
Dakle, mediji su ti koji bi prvi trebali stati na put širenju crkvenih laži, mržnje, zla i podjela koje nam svi ti zlotvori, predstavnici Institucije zla, bude. Potrebno je samo reći, hvala lijepa, nismo zainteresirani za vas i vaše izjave, one nas uopće ne zanimaju.

Više:  ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA HDZ JE USTROJENA PO MAFIJAŠKIM ZAKONIMA I POŠTUJE NJIHOVE KODEKSE ČASTI I PONAŠANJA, PA TAKO I "OMERTU"!

You may also like