Zbog KGK u HDZ-u ponovno kuha.

Da u redovima HDZ-a već duže vrijeme ne cvjeta cvijeće, niti teku med i mlijeko, svima je nama već odavno poznato iako oni u javnosti vrlo malo govore o unutarstranačkim sukobima i previranjima.
Politici koju vodi premijer RH i predsjednik HDZ-a mnogi se protive i unatoč toj tišini koju oni tako jako vole, posve je jasno bilo da su mnogi u stranci bili iznimno nezadovoljni izborom kandidata za listu na europarlamentarnim izborima kao i rekonstrukcijom Vlade RH, a ulje na tu stranačku vatru dodatno konstantno dolijeva i ona koju nazivamo „TO“, izravna božja izaslanica u Hrvata i svih onih pravih Rvata za planet Zemlju, upravo ona za koju čak i ministar zdravstva u Vladi RH, Milan Kujundžić tvrdi da vrlo vjerojatno ima „OZBILJNU DIJAGNOZU“, predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarović.
Osim što su njeno ponašanje i postupci doista van svake pameti tu su još i brojne izjave u kojima otvoreno kritizira Vladu RH ali i one za koje bismo s punim pravom mogli reći kako idu u prilog Kujundžićevoj tvrdnji.
Sve je to dovelo i do toga da se u samom vrhu HDZ-a sve otvorenije govori o tome da KGK stranci nanosi ogromnu štetu o čemu je ovih dana pisao i Novi list;
“Ako želiš dobro sebi i stranci, ne možeš se onako ponašati. Bilo je to užasno, napravila nam je veliku političku štetu. Kad bismo i idućih pet mjeseci svi u HDZ-u, bez obzira na to što tko misli o Plenkoviću, složno stali iza predsjednice, bojim se da se nju više ne može izvući na izborima. Zbog nje nam se ljudi smiju, sprdaju se s nama.”, komentirao je jedan od članova Predsjedništva HDZ-a za Novi list, a informaciju su prenijeli i mnogi drugi mediji.
Osobno sam također puno pisao o ponašanju, postupcima i doslovce nebuloznim izjavama KGK te sam se i sam zapitao kako je uopće moguće da u redovima HDZ-a nemaju kvalitetnijeg kandidata za predsjedničku utrku, no, to je ipak problem stranke i njihovoga predsjednika Plenkovića, pa neka se oni njime bave.
Jedno od svakako važnih pitanja u cijeloj toj priči oko KGK jest i priča o njenim savjetnicima jer, pa što pobogu oni rade?
Ovih sam dana pročitao i teoriju jednog novinara s desnog političkog spektra koji tvrdi da premijer Plenković guranjem i podržavanjem KGK u predsjedničku utrku zapravo pomaže kandidatu SDP-a Zoranu Milanoviću ali s tom se njegovom teorijom nikako ne bih mogao složiti.
Činjenica je da od KGK gotovo na dnevnoj bazi možemo čuti obilje nebuloza od kojih su mnoge čak i iznimno opasne za mir i stabilnost ne samo Hrvatske nego i cijele regije o čemu posljednjih dana uvelike pišu i strani mediji, poglavito u Austriji i Njemačkoj, pa unatoč tome što je KGK već u nekoliko navrata neslužbeno najavila svoju kandidaturu i ulazak u borbu za predsjedničko prijestolje te što i sam premijer RH i predsjednik HDZ-a Plenković tvrdi da će ona biti kandidat HDZ-a nekako mi se čini da bi tu još uvijek moglo doći do promjena jer, jedno je po mnogim političkim analitičarima izvjesno, eventualni poraz KGK na tim izborima ujedno bi bio i kraj za Plenkovića ali i vrlo vjerojatni poraz HDZ-a na Parlamentarnim izborima što nikome od njih ni u kojem slučaju ne odgovara niti bi to baš s osmjehom na licu prihvatili, prožvakali i progutali.

Više:  ONA KOJU NAZIVAMO "TO" ZNA RAZLIKOVATI "LIČKI POZDRAV" OD A.....G SEKSA!

You may also like