ŽIVI ZID DEMANTIRAO PROBLEME U SVOJIM REDOVIMA I ZA DEZINFORMACIJE OPTUŽIO HDZ.

Živozidaši su danas munjevitom brzinom reagirali na vijesti i informacije da se u njihovim redovima događa bilo što zbog čega bi se moglo govoriti o bilo kakvim nesuglasicama i prepirkama koje bi se mogle odraziti na rad i stabilnost stranke te održali Konferenciju za tisak na kojoj su medijima i javnosti dali pojasnice zbog čega je uopće došlo do nesporazuma.
Pretpostavljam da ste već negdje pročitali ili čuli o čemu je riječ, možda pogledali i Konferenciju za tisak te nije potrebno da vam ponovno objašnjavam cijeli slučaj poglavito stoga što slučaja uopće nije niti bilo ali i stoga što je sada posve jasno da Branimir Bunjac ostaje saborski zastupnik.
Ono u što smo svi odmah mogli posumnjati jest to da se ovdje ponovno radi o igricama iz kuhinje Zločinačke organizacije HDZ-a budući da su baš ovakvi slučajevi, podmetanja i spinovi modus operandi kojima se koriste pripadnici njihovih mračnih sila kako bi unijeli nemir i lomili konkurenciju, a nakon, slobodno to mogu reći, sloma koji se događa u redovima SDP-a u redovima Zločinačke organizacije vjerojatno upravo Živi zid slovi kao najveća opasnost za provedbu njihovih daljnjih zločinačkih planova.
Dakle, u Živom zidu je na sreću i zadovoljstvo svih nas sve u redu, tip – top i njihov će saborski trojac, Sinčić – Pernar – Bunjac, vjerojatno i ovaj događaj znati iskoristiti za neki novi napad na vladajuće čim se za to ukaže nova prigoda, najvjerojatnije kada Hrvatski sabor 14. studenoga započne s radom. U svakom slučaju, samo naprijed momci, samo naprijed Živi zid!

Više:  REZULTATI ANKETA O REJTINGU STRANAKA NISU REALNE

You may also like

By 
error: Spectatorblog !!