ŽIVI ZID, ŽUTI PRSLUCI I DALIJA OREŠKOVIĆ NA UDARU SU POKUŠAJA DISKREDITACIJE!

Blagdanski dani su iza nas. Ispratili smo 2018. godinu koju zbog mnogočega slobodno možemo nazvati iznimno lošom, a ušli smo u 2019. za koju vam već sada mogu reći da će biti još i puno lošija od nje.
Ono što mi je tijekom posljednjih 15 – 20 dana upalo u oči jest to da su se pojedini portali, a nakon što je Živi zid po anketama prestigao SDP te nakon pojave Žutih prsluka, odjednom okrenuli i protiv Živog zida pripisujući mu sve i svašta, pa i to da se radi o prijevari birača, ukratko, evidentno je Živi zid sada postao ozbiljna opasnost za HDZ i SDP ali i za sve njihove priljepke, čmarne nametnike i lizače anusnih otvora, pa su sada svi oni odjednom krenuli pljuvati po Živom zidu, njihovom programu i svemu onome što on predstavlja.
Isti je slučaj i sa Žutim prslucima o kojima je po portalima i društvenim mrežama također krenula gotovo identična priča i paljba kao i o Živom zidu jer, iako se građani odjenuti u žute prsluke još uvijek ne pojavljuju na prosvjedima u nekom zabrinjavajućem broju prosvjednika je ipak od subote do subote sve više i više, a i pojavljuju se u sve više gradova. Za očekivati je da će ih nakon što su blagdani prošli u tjednima koji dolaze i nadalje biti sve više i više, a kako se bliže proljeće i ljeto vjerojatno će broj onih koji izlaze na ulice u žutim prslucima bivati sve veći.
Svi ti napisi koji su se posljednjih tjedana pojavili s ciljem diskreditacije Živog zida i Žutih prsluka samo pokazuju da u vladajućim strukturama ipak postoji strah od svega onoga do čega bi mogao dovesti daljnji rast rejtinga Živog zida kao i sve veće okupljanje i prosvjedni skupovi Žutih prsluka, a osim njih posljednjih se dana moglo vidjeti da ih uznemirava još nešto, bolje rečeno, netko.
Taj netko je Dalija Orešković i njena stranka START do čijega će osnivanja i predstavljanja Plana i programa rada doći baš ovoga mjeseca.
Naime, posljednjih dana pojedini mediji su već počeli s kritikama na račun Dalije Orešković i njene stranke, a mnogi se pitaju i zbog čega ona u nekim drugim medijima već mjesecima dobiva toliko prostora.?
Osim velikog medijskog prostora Dalija Orešković tijekom tih nekoliko mjeseci dobila je i veliku neskrivenu podršku biračkog tijela i već danas je mnogi gledaju kao novu nadu na hrvatskoj političkoj sceni, kao osobu koja bi doista mogla donijeti one nužno potrebne promijene koje bi zemlju i narod usmjerili prema istinskom boljitku.
Jasno, sve to posve sigurno uznemirava sve one koji već godinama uživaju u povlasticama provodeći otimačinu i genocid nad vlastitim narodom te nije niti malo teško pretpostaviti kako će u slijedećem razdoblju svi oni koji žele zadržati stečene pozicije i privilegije iste nastojati zadržati upravo raznim prljavim igrama pokušavajući diskreditirati i Daliju Orešković baš kako to već neko vrijeme čine i pokušavaju sa Živim zidom i Žutim prslucima.

Više:  Sudac Kolakušić protiv financiranja političkih stranaka iz državnog proračuna.

You may also like