ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA HDZ JE USTROJENA PO MAFIJAŠKIM ZAKONIMA I POŠTUJE NJIHOVE KODEKSE ČASTI I PONAŠANJA, PA TAKO I “OMERTU”!

OMERTA!, mafijaški zakon šutnje je upravo ono što je jučer izišlo u javnost, a tiče se, gle čuda velikoga, HDZ-a.
Osobno već godinama tvrdim i pišem da je HDZ Zločinačka organizacija ustrojena po mafijaškom modelu i s mafijaškim kodeksima časti i svega ostaloga, pa tako i kodeksom, točnije, zakonom šutnje.
Dokument u kojemu se od članova HDZ-a traži da šute i ne govore u slučajevima policijskih ispitivanja i na sudu sve dok im to ne odobri stranka nije ništa drugo nego upravo to, OMERTA, a samim tim je to i posve dovoljan dokaz da sam već godinama posve u pravu kada tvrdim da je HDZ Zločinačka organizacija.
Naravno, iz redova HDZ-a danas na sve moguće načine pokušavaju negirati da bi bilo tko iz njihovih redova uopće i pomislio načini takav dokument i poslati članovima na potpis te za sve okrivljuju agenciju koja je dokument dala u izradu, no, teško je za povjerovati kako nekakva agencija izrađuje nekakav dokument za bilo koga, a da za njegovu izradu ne dobije točno određeni naputak što taj dokument treba i mora sadržavati. Dakle, pojasnice i negiranja ovoga dokumenta od strane HDZ-ovaca su više nego smiješne i posve neuvjerljive, a to što oni danas taj dokument proglašavaju nevažećim i što će umjesto njega dati načiniti novi zapravo ne mijenja ništa jer, postojao takav dokument ili ne posve je jasno da je HDZ Zločinačka organizacija koja je ustrojena po mafijaškim zakonima i kodeksima ponašanja jer osim OMERTE (zakona šutnje) u više navrata i slučajeva svjedočili smo i VENDETI (zakon osvete) po kojemu su mnogi bivši HDZ-ovci koji su se ogriješili o stranku i njene ciljeve i stajališta ili njihovoga Velikoga vođu bivali izbačeni iz stranke i politički uništeni, a ima i onih koji su bili progonjeni te pozatvarani, po mnogima nepravedno. Danas u svakom slučaju sasvim sigurno možemo sumnjati u mnoge sudske presude protiv bivših HDZ-ovaca, pa čak i u onu protiv Branimira Glavaša za koju on i danas tvrdi da je bila politička namještaljka kako bi ga se ušutkalo.
Takvih slučajeva bilo je još puno i vjerujem da se svi mi možemo prisjetiti barem 1 – 2 tako ću još jednom ustvrditi, po tko zna koji puta, da je Hrvatska u raljama i pod okupacijom jedne Zločinačke organizacije u čijim rukama i pod čijom kontrolom su i sve državne institucije, prije svih, represivni aparat.

Više:  BANDO LAŽLJIVA I PREVARANTSKA, DAJ SE VIŠE ODLUČITE! NACIONALNA SIGURNOST HRVATSKE ILI JEST ILI NIJE UGROŽENA, OBOJE NE MOŽE BITI!

You may also like